SZERETETDOBOZ - "Jobb adni!"

Publikálva: 2021. december 16.

Adománygyűjtés a Magyar Református Szeretetszolgálattal együttműködve!

Tisztelt Szülők!

Még 3 napig tudjuk fogadni - a Magyar Református Szeretetszolgálat gyűjtésébe bekapcsolódva - a tartós élelmiszer adományokat!

Köszönjük!

Áldás, békesség!

"Idén ismét tartós élelmiszert-, illetve tisztító- és tisztálkodási szereket tartalmazó csomagokat gyűjtünk iskolánkban, melyeket a Magyar Református Szeretetszolgálat Alapítványa juttat majd el a nélkülöző, rászoruló nagycsaládok, gyermeküket egyedül nevelők és időskorúak részére.

Mit tehetenek a Szeretetdobozba?

Cukrot, olajat, konzervet, lisztet, kakaót, teát, fűszereket, édességet, száraz tésztát, kekszet, ketchupot, mustárt, majonézt. Örömmel fogadnak tisztálkodási- és tisztítószereket: mosószert, öblítőt, fogkrémet, gyermek-és felnőtt pelenkát, sampont, tusfürdőt. Külön köszönik, ha adományozás során gondolnak az étel intoleranciával küzdőkre, és esetleg cukor- vagy gluténmentes termékeket is helyeznek a Szeretetdobozba, mint például édesítőszert, cukormentes kekszet, gluténmentes tésztát.

Kérik, hogy kizárólag kereskedelmi forgalomban kapható és legalább féléves hátralévő szavatosságú termékeket helyezzenek a dobozokba, hogy azokat a téli hónapokban később is fel lehessen használni.

A felajánlásokat várjuk az iskola portájánál található gyűjtőpontra."


Vissza az előző oldalra
https://www.gonczyrefi.hu/