Fenntarthatósági témahét 2021. április 19-23.

Publikálva: 2021. április 28.

Április 19-23-ig Fenntarthatósági témahetet tartottunk iskolánkban, immár harmadik alkalommal. A felső tagozat digitális formában, az alsó tagozat hagyományos módon vett részt, betartva a járványügyi szabályokat.

Lelkipásztoraink teremtéshez kapcsolódó gondolatai nyitották meg ezt a hetet. Tanulóink online környezetvédelmi órákat néztek meg, kézműves foglalkozásokon vettek részt, rajzoltak, virágokat ültettek. Az alsó tagozatos gyerekek szebbnél szebb alkotásai díszítik iskolánkat. A témahét egyik kiemelt témája volt az erdők világa és védelme. Ehhez kapcsolódott a szemet gyönyörködtető fotókiállításunk, és a kisebbek szép rajzai. A felsősök filmeket, PPT-ket készítettek „ Légy Ökotudatos” címmel .A ruhaipar negatív környezetromboló hatásaira hívták fel a figyelmet, az „Egy póló története”c. kreatív munkájukkal. Versek is születtek a környezetvédelemhez kapcsolódóan. A folyamatos elemgyűjtés mellett, az idei évben a kupakokat is gyűjtöttük, amivel ösztönözzük tanulóinkat, és a szüleiket, hogy fordítsanak kellő figyelmet a szelektív hulladékgyűjtésre.

Reméljük ezekkel a programokkal és beszélgetésekkel sikerült újból tenni azért, hogy tanulóink fontosnak tartsák a természet szeretetét, megismerését, teremtett világunk védelmét. Köszönjük Mindenkinek a munkáját!

A szervezők:

Munkácsiné Kis Anikó, Tóth-Kerezsi Anikó, Pintye Mónika Hofgártné Poroláb Ibolya

További képek az eseménnyel kapcsolatban.

Vissza az előző oldalra
https://www.gonczyrefi.hu/