Atlétika Diákolimpia Országos Döntő - Győr

Publikálva: 2022. május 31.

Hatalmas sikerekkel és élményekkel gazdagodva tértek haza a Gönczy Refi tanulói Győrből!

2022. május 25-31. között került megrendezésre az Atlétika Diákolimpia Országos Döntője Győrben, amelyen 13 tanulónk öregbítette iskolánk hírnevét! Az országos verseny mezőnyét számos atlétika szakosztály versenyzője erősítette, de ez sem lehetett akadály a káprázatos sikerek elérésében. Május 26-án csütörtökön a IV. korcsoportos lányaink a döntő 24 csapata közül 12. helyezést értek el. Május 27-én pénteken a II. korcsoportos lány csapatunk pedig 20. helyen zárta a küzdelmeket. Eddig is fényesnek mondhatnánk az elért eredményeket, de az „i”-re a pont május 29-én vasárnap került fel, amikor iskolánk 6.b. osztályos tanulója Kircsi Botond fergeteges versenyzése után nem talált legyőzőre az országos mezőnyben, így Országos Bajnokként vehette át a győztesnek járó aranyérmet!

A versenyzés mellett lehetőségünk volt megtekinteni Győr városának egy-két nevezetességét, valamint számtalan élménnyel gazdagodva térhettünk haza!

A Gönczy Refi csapata:

II. Korcsoport: Dobi Barbara, Hódos Viktória, Kircsi Réka, Zöld Boglárka, Illyés Dorina, Kávási Zsófia

III. Korcsoport: Kircsi Botond

IV. Korcsoport: Jenei Dorka, Litschauer Nikol, Tóth Ildikó, Kiss Krisztina, Molnár Dorottya, Tóth Petra

A gyerekek minden tőlük telhetőt megtéve lenyűgöző eredményeket értek el. Hozzáállásukra, kitartásukra és sikereikre kimondhatatlanul büszkék vagyunk! Felkészítőiknek sok szeretettel gratulálunk!

Hajrá Gönczy Refi!

További képekért kattintson ide...


Vissza az előző oldalra
https://www.gonczyrefi.hu/